STUDIOCLANNAD_383A9464_5

Proefsessie

Om zeker te weten dat jouw dag helemaal perfect is en dat jouw verwachtingen geheel waar worden gemaakt, raad ik aan om vooraf een proefsessie in te plannen. Mijn advies is dit 6-8 weken van tevoren te doen.

De proefsessie kan voor zowel het bruidskapsel als ook de bruidsmake-up.

TIP: een proefsessie is helemaal leuk in combinatie met het passen van de jurk. Op deze manier krijg je een goed totaalbeeld van wat je kunt verwachten!

Bruidskapsel

Wat is jouw wens qua kapsel? Kunnen we dat bereiken met de lengte en dikte van je haar?
Wil je het graag opgestoken, gevlochten, gekruld of gewoon lekker los hebben? Er is van alles mogelijk.
Wat mij kan helpen is een ‘inspiratiefoto’. Zo kan ik direct zien wat jouw stijl is en vanuit daar gaan we kijken wat jouw droomkapsel wordt voor jouw mooiste dag!

Uiteraard kunnen we hiervoor een proefsessie inplannen.

BRUID : Melanie Luiten Foto : Carola Doornbos

BRUID : Anne Foto : Carola Doornbos

Bruidsmake-up

We bespreken hoe jij er het liefst uit wilt zien op jouw mooiste dag. Om het beste resultaat te bereiken, ben ik altijd benieuwd naar hoe je dagelijks de make-up draagt. Zo gaan we samen in overleg kijken wat jij wilt. Wil je het graag zo natuurlijk mogelijk houden of wil je echt iets extra’s voor deze dag? Mijn advies is altijd: blijf vooral dichtbij jezelf en doe iets waar jij je de hele dag prettig bij voelt!

Alles is bespreekbaar!

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik neem graag alle tijd voor je om je zo goed mogelijk te adviseren! Een proefsessie bruidskapsel en bruidsmake-up duurt al gauw 3 á 3,5 uur.

Dit is bij mij in de salon aan de Gruttostraat 1-01. Ik zorg dat de koffie of thee klaar staat.

Als de huwelijksdatum bekend is kun je het beste al iets inplannen.

Je bent er dan zeker van dat ik beschikbaar ben op jullie dag!

Ik bereken geen reiskosten binnen een straal van 10km vanaf mijn woonadres. Boven de 10km is het €0,25 per km.  

Een proefsessie voor een bruidskapsel en bruidsmake-up raad ik zeker aan! Tijdens deze proefsessie gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en kiezen we datgene wat het best bij jou past. Dit geeft veel rust en op deze manier hoef je daar op de dag zelf niet meer over na te denken.