Hi, ik ben Joyce!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier een klein stukje over mijzelf, zodat je me al een beetje leert kennen!

En wie weet ontmoeten wij elkaar dan snel!

Mijn naam is Joyce Meulenveld en het gezicht van ‘Zie Haar’.
Ik ben opgegroeid in Zieuwent, een dorpje in de Achterhoek, met mijn ouders, broertje en zusje. Sinds 2016 ben ik woonachtig in Lichtenvoorde. In november 2022 is Moos mijn lieve eerste eigen hondje bij mij komen wonen. Jullie hebben vast al kennis met hem gemaakt. Hij gaat namelijk elke dag gezellig met mij mee naar de salon. Inmiddels is het al echt een salonhond geworden, haha! 

 Ik heb een onwijze passie voor mijn vak, waar ik al mijn creativiteit en enthousiasme in kwijt kan.

Naast mijn werk ben ik gek op reizen. Zo heb ik enkele jaren terug een paar prachtige reizen gemaakt naar onder andere Indonesië en Sri Lanka.  Ook houd ik van leuke dingen doen met vrienden, vriendinnen en familie. Ik ga graag lekker uit eten, op stap met de meiden of naar een festival.

In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding Allround Hairstylist. In 2013 heb ik mijn 3-jarige opleiding afgerond, waarna ik fulltime aan het werk ben gegaan. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse salons, waar ik werkte als allround hairstylist. In 2017 heb ik naast mijn werk nog een avond cursus gedaan als Financieel Administratief Medewerker. In een jaar tijd heb ik 3 diploma’s behaald:

* Receptioniste telefoniste
* Administratief medewerker
* Financieel administratief medewerker

Een grote droom die ik nog wilde waarmaken!

Een grote droom die ik nog wilde waarmaken was een opleiding volgen aan de school van ‘Mieke Petiet’ in Amsterdam. Hier heb ik na jaren van benoemen en dromen dan ook werkelijkheid van gemaakt. Deze opleiding ben ik met veel enthousiasme gestart in 2018 en in 2020 succesvol afgerond. Ik heb in de afgelopen twee jaren onder andere gewerkt aan mijn eigen portfolio tijdens de Master Class, waarvoor ik genomineerd was. Een hele eer en ik ben ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen. Voor mij was het behalen van de opleiding aan de school van ‘Mieke Petiet’ hét moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het idee om een eigen onderneming te starten werd al snel werkelijkheid en ik kan niet wachten om vol passie en creativiteit aan de slag te gaan!