Gefeliciteerd
Jullie gaan trouwen!

Het is mijn passie om jou te laten stralen op jouw mooiste dag!

Tarieven Bruid

Proefsessie + Bruidskapsel

395,-
 • Incl. BTW
 • Proefsessie (+/- 2 a 2,5 uur)
 • Bruidskapsel

Proefsessie + Bruidskapsel + Bruidsmake-up

595,-
 • Incl. BTW
 • Proefsessie (+/- 3 a 3,5 uur)
 • Bruidskapsel
 • Bruidsmake-up
 • Pune Lipstick
Meest gekozen

Proefsessie + Bruidsmake-up

295,-
 • Incl. BTW
 • Proefsessie (1 a 1,5 uur)
 • Bruidsmake-up

Extra mogelijkheden

Huur clip-in extensions: 50,- **

Touch up in de avond is mogelijk vanaf : 85,-

Aanvullende diensten

Kapsel en make-up gast: 85,-

Kapsel of make-up gast: 47,50

Bruidsmeisjes t/m 12 jaar: 28,50,-

Eventuele toeslagen

* Toeslag bij bruiloft op zondag/feestdag 75,- incl. BTW 

* Toeslag extra vroeg 

(starten voor 07:00 uur) 25,-

(starten voor 06:30) 35,-

(starten voor 6:00) 45,-

(starten voor 5.30) 55,-

* Reiskosten: 0,35 per kilometer + eventuele parkeer kosten

*Bij reistijd langer dan 45 minuten wordt een meerprijs van 25,- in rekening gebracht.

Reserveer jouw

Trouwdatum

Vul onderstaand aanvraagformulier in voor een boeking. Een boeking is pas geldig nadat je een bevestiging van mij hebt gekregen.

Het kan zijn dat een datum al is volgeboekt en niet meer beschikbaar is.

Reviews

Joyce heeft mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Dit heeft ze super gedaan, maar los daarvan vond ik het enorm fijn dat Joyce met mij meedacht hoe we het beste konden regelen dat op dezelfde ochtend mijn vriendinnen en zusjes ook voorzien werden van haar en make-up. Dit waardeer ik enorm. Haar flexibiliteit, het meedenken, maar ook de gezelligheid, zorgde ervoor dat ik, mijn zusjes en mijn vriendinnen een hele fijne ochtend hadden, waarna we allen prachtig op locatie verschenen.

-Sanne-

Naast dat Joyce een hele sprankelende persoonlijkheid is, is ze ook super kritisch op haar werk. Ze zal je niet zo snel uit haar stoel laten gaan als zij zelf nog niet tevreden is. Dit maakt dat ik voor haar heb gekozen voor mijn bruidskapsel en make-up. Op de grote dag heeft ze ook mijn familie geknipt en gekapt. Heel fijn om geholpen te worden door zo’n flexibel en professioneel persoon. Echt een aanrader!

-Lisa-

Zie Haar heeft mijn bruiloft nog mooier gemaakt! Mijn haar was prachtig en bleef de hele dag goed zitten. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen qua make-up. Ik voelde me speciaal en mooi.

-Ilse-

Joyce is een ontzettend lieve en professionele styliste. Voor mijn eigen bruiloft heeft ze mijn haren gestyled en make-up gedaan. In de aanloop naar de bruiloft toe een hele uitgebreide sessie voor zowel proefkapsel als make-up in de salon in Lichtenvoorde. Daarin neemt Joyce de tijd om te ontdekken wat mooi bij je past en wat hierin je wensen zijn. Ook de dag van de bruiloft zelf vormt ze zich naar het geheel van de dag. Ze is betrouwbaar, laat je die dag stralen, houdt de tijd netjes in de gaten zonder dat ze je de indruk geeft dat ze dit doet. Het resultaat was ontzettend mooi, zat goed de gehele dag. Daarnaast geeft ze tips of accessoires mee om de dag goed door te komen qua haar en make-up. Zou iedere bruid haar aanraden. Zal zelf zeker terugkomen voor haar&make-up voor gelegenheden.

-Anne-